TheVibez.nl

Updates / News

Petitie tegen de uitzetting van Ismael Jabbie 

Dit project is succesful afgerond op 15 April 2023 / (This project is Succeed @ April 15, 2023)

Ismael was 21 jaar oud toen hij vanuit Gambia naar Nederland kwam. In Groningen bouwde hij een rijk sociaal leven op. Zijn zoon (Alagie), inmiddels 21 jaar, werd in Groningen geboren.

Ismael was dertien jaar lang in het bezit van een geldig verblijfsvergunning. Doordat hij is vergeten zijn verblijfsvergunning te verlengen en zijn adresgegevens door te geven is deze ongeldig geworden. Dit is de reden dat Ismael nu het land wordt uitgezet.

Hij is zijn vergunning kwijt geraakt door eigen handelen of nalaten, niet zozeer doordat hij niet meer voldeed aan de inhoudelijke voorwaarden en sowieso niet omdat hij een gevaar voor de openbare orde oplevert. Ismael is een verrijking voor de stad Groningen. Op grond van jarenlange bijdragen aan het Groninger culturele leven is sprake van een wezenlijk Nederlands belang. In het muziekwereld heeft Ismael naam gemaakt met onder andere het nummer 'Let them come to Groningen' waarin hij zijn liefde voor de stad deelt. Ismael is onderdeel van ons Groningen.

In hoger beroep werd er ten onrechte niet ingegaan op de hardheidsclausule. Ismael verblijft al meer dan dertig jaar in Nederland, is nu de vijftig gepasseerd en heeft hier in Groningen zijn sociale leven, vrienden en familie. Met Gambia heeft hij geen banden meer. Ismael verblijft al anderhalf keer langer in Nederland dan dat hij in Gambia heeft gewoond.

Wij, die deze petitie ondertekenen, vinden het volledig onterecht en onmenselijk om Ismael na dertig jaar het land uit te sturen. Ismael lijkt slachtoffer te zijn van de bureaucratie. Een overheid dat enkel handelt naar de letter van de wet, maar vergeet wat menselijk is.

In onderstaande video hoor je het verhaal van familie en vrienden van Ismael. En wordt er een muzikale draai gegeven aan emotie en frustratie. Je kunt deze petitie ondersteunen door de video actief te delen. Alvast bedankt.

Petitie tegen de uitzetting van Ismael Jabbie:
https://www.petities.com/petitie_tegen_de_uitzetting_van_ismael_jabbie info: https://thevibez.nl/projects

Wed, 02 February

Headlines / News

The Vibez Of Hip-Hop Jamsession Groningen

The Vibez Of Hip-Hop Jamsession Video Highlights.

Hiphop Jamsession / Open Mic


De nacht van zaterdag/zondag is ingedeeld met live jamsessie dus back-line, live artiesten en DJ's on wheels

Lokoo Beatz, Vinyl Destination (Hiphop 050) vanuit de Hiphop cultuur on da decks zullen de avond draaien met New/Old Skool Vibez.

Vind je het leuk of gezellig om met je skillz mee te doen en/of met je instrument mee te jammen? Back-line aanwezig, dus ff plug & play

De avonden zijn een initiatief vanuit de hiphop platform van Groningen en omstreeks.

Hiphop out of the box!Café De Zolder, Hiphop 050, TheVibez.nl.

Check out all next upcoming artist on TheVibezMedia.nl Channel

TheVibezMedia / Support Group

TheVibezMedia.nl is about Groningen urban music bands around the town and surroundings. For everyone who love Urban Culture....

About Studio

Vocal Recoring Studio in Groningen, The Netherlands